Ring oss/Call us: 46 80 60 00
Kronborgvegen 44, 6813 Førde, Se på kart/Map

Dersom du ynskjer å sove i telt har me fleire isolerte plassar nede med elva for dei som føretrekk ein meir privat setting. Elva Jølstra renner rett gjennom campingplassen og skaper difor mange flotte overnattingsstadar for dei som ynskjer å sova i telt.

Sjølv om me har mange overnattings muligheiter her på Førde Camping, er det sjølvsagt campingturistane som setter størst preg på området. Vår sentrale lokalisasjon mellom dei store attraksjonane gjør at mange turistar veljar å betytte Førde Camping som utgangspunkt for opplevingar i Sunnfjord.

Som gjest hos oss får du:

  • Tilgang sanitærbygg
  • Tilgang trålaust internett
  • Oppstilingsplass på asfalt
  • Tilgang til aktivitetar på området
  • Muligheter til lån av grill, benker

* Pris per natt.

Sesong Sykkel m/telt 1 person Sykkel m/telt 2 person
Heile året 150 NOK 165 NOK

Eit persontillegg på 35 norsker kroner per natt for grupper større enn 2 personar.

(Prisane justerast 1. mai kvart år).

Info

Vi har sanitæranlegg med dusjar og wc, handikaptoalett m/dusj, eit kjøkken og eit vaskerom med vaskemaskiner og tørketrommel. Alt på sanitæren er inkl. i leige, foruten vaskemakin, som kostar kr 60,- pr. vask.

BOOK DITT OPPHOLD HER

 

Visste du at

Vi er eit av dei mest besøkte overnattingsstadane i Sogn og Fjordane! Vår sentrale plassering mellom by, fjord og fjell gjer at vi ligg midt mellom mange attraksjonane i fylket vårt. Oppskrifta på ein vellukka ferie er å overnatte på Førde Camping medan ein opplever den flotte Sunnfjordsnaturen.