Ring oss/Call us: 46 80 60 00
Kronborgvegen 44, 6813 Førde, Se på kart/Map

Leiligheiter

Førde Gjestehus og Camping tilbyr utleige av leiligheter. Vi har 6 tre roms leiligheter og 4 rom m/kjøkken. Leiligheitane har fullt utstyrt kjøkken, bad med vaskemaskin.

meir informasjon

Gjestehus

Romma har enkel standard med dusj/wc, tv, lite kjøleskap, køyeseng/dobbel seng, skrivepult og garderobeskap. Dette er eit godt alternativ for deg som ynskjer eit billig overnattinsalternativ i Førde.

meir informasjon

Hytter

Førde Camping har eit breitt  utval av hytter i forskjellege prisklassar og størrelsar. Vi har alt frå ein enkel standard til topp moderne hytter med flislagt bad, induksjonstopp og flatskjerm TV.

meir informasjon

Camping

Om du kjem i campingbil, campingvogn eller telt, så er Førde Gjestehus og Camping eit naturlig val. Her har du alt du treng for ein vellukka ferie i naturskjønne omgivnadar.

meir informasjon

Våre Gjester har tilgang på:

Trådlaust internett, Minigolf, Grill, Leikeplass, Bading i elva Jøsltra, vill og vakker natur og mykje meir

Vi er eit av dei mest besøkte overnattingsstadane i Sogn og Fjordane! Vår sentrale plassering mellom by, fjord og fjell gjer at vi ligg midt mellom dei mange attraksjonane i fylket vårt. Oppskrifta på ein vellukka ferie er å overnatte på Førde Camping medan ein opplever den flotte Sunnfjordsnaturen.

Premium WordPress Themes

Førde Gjestehus og Camping har som visjon å framstå som ein av dei beste campingplassane på Vestlandet innen dei neste 5 åra. Vi har over 30 000 gjestedøgn i året, og har målsetting om å nå 40 000 gjestedøgn innan 2016.

Det er kort veg til fjell, sjø, villmark og naturvakkert landskap. Den sentrale plasseringa midt i fylket, gjer Førde Gjestehus og Camping til ein ideell stoppestad dersom du er på gjennomreise eller har planlagt eit lengre stopp i regionen.