Ring oss/Call us: 46 80 60 00
Kronborgvegen 44, 6813 Førde, Se på kart/Map

Førde Camping har eit breitt utval av hytter i forskjellige prisklassar og størrelsar. Vi har alt frå ein enkel standard til topp moderne hytter med flislagt bad, induksjonstopp og flatskjerm TV. Alle hyttene er vinterisolerte og dei er leigd ut både på sommar- og vinterstid. Fleire av hyttene har eigen hems i tillegg til soveromma.

Vi har to ulike typer hytter

• 4 personers hytter: 1 soverom med 3 sengar + sovesofa i stova

• 6 personers hytter: 2 soverom + hems med to sengar

Prisliste

Sesong Med 1 soverom * Med 2 soverom **
1. jan 2017 til 30. april 2017 915 NOK 1190 NOK
1. mai 2017 til 30. april 2018 945 NOK 1230 NOK

* Hytta har sengeplass til 4 personer ** Hytta har sengeplass til 6 personer

Dersom det overnatter fleire enn det hytta er beregna for, kjem det med eit persontillegg på 130 norske kroner per ekstra person. Eit utvasktillegg på 300 NOK kjem i tillegg på hytte med eitt soverom og 400 NOK på hytter med to soverom dersom du ikkje ynsker å gjere dette sjølv.

(Prisane justerast 1. mai kvart år).

Langtidsleige

Dersom du ynskjer langtidsleige av hytter og leilegheiter oppfordrar vi deg til å kontakt oss så snart som råd er. Det er moglegheit for leige heile året. Leilegheitene og hyttane er populære hos studentar og arbeidstakarar då dei har fasilitetar som imøtekjem dagens standard og meir til. Andre prisar gjeld for langtidsleige.

BOOK DITT OPPHOLD HER  

Visste du at

Vi er eit av dei mest besøkte overnattingsstadane i Sogn og Fjordane! Vår sentrale plassering mellom by, fjord og fjell gjer at vi ligg midt mellom mange attraksjonane i fylket vårt. Oppskrifta på ein vellukka ferie er å overnatte på Førde Camping medan ein opplever den flotte Sunnfjordsnaturen.